Hem
Om Föreningen
Felanmälan
I händelse av kris
Information boende
Ordningsregler
Nyinflyttade
Välkommen till BRF Ekoparken
Renoveringar
Vattenskador
Skadedjur (Anticimex)
Inglasning av balkong
Bredband / IP telefoni / TV
Inpassering och besökssystem
Parkering
Andrahandsuthyrning
Avisering, Autogiro / E-faktura
Manualer
Grovsoprum
Tvättstuga
Årsstämma 2023
Admin
Kontakta oss
Sök

Välkommen till Brf Ekoparken

Vi är glada att ni valt att köpa lägenhet i vår bostadsrättsförening. Vi hoppas att ni kommer att trivas och vill på detta sätt etablera en första kontakt. Nedan följer lite information.

Informationsvägar

På föreningens hemsida www.brfekoparken.se finns all information vi tror att ni kan behöva. Vi hänvisar i första hand dit för svar på frågor.

Om ni inte hittar svar på era frågor på hemsidan, kontakta styrelsen via boende@brfekoparken.se

För att göra en felanmälan av fastigheten kontaktar ni vår fastighetsskötare Nabo på felanmalan@nabo.se

För att styrelsen ska kunna komma i kontakt med boende vid akuta ärenden så som vattenskada, brand, etc så ber vi er att logga in på Nabos portal (www.nabo.se) och registrera telefonnummer och mailadress. Se bifogad instruktion.

Saker att tänka på vid inflyttning

För att sätta upp ert namn på namntavlan i entrén, kontakta Nabo.

För att lägga in namn och telefonnummer i porttelefonen, kontakta Styrelsen.

TV ingår i avgiften men TV-boxen är personlig och tillhör inte lägenheten. Ni kontaktar Telenor för att få en ny. Kontaktuppgifter finns på hemsidan www.brfekoparken.se > Information boende > Bredband / IP telefoni / TV.

Våra trivselregler och riktlinjer vid renovering hittar ni på vår hemsida.

Renovering och ändring i lägenheten

Om du skulle vilja renovera eller göra ändringar i lägenheten måste du anmäla dina planer till styrelsen och ansöka om tillstånd. Mer information om hur du går tillväga hittar du på hemsidan  www.brfekoparken.se > Information boende > Renoveringar.

Tvättstugan

Det finns tvättstugor i varje hus. De kan bokas direkt genom systemet utanför respektive tvättstuga eller online, genom https://eko01.aptustotal.se/
Initiala inloggningsuppgifter är lägenhetsnummer som både användarnamn och lösenord. Bor du till exempel på Odlingsvägen 5 i lägenhet 1104, blir din inloggning O05-1104.

Regler och annan information för tvättstugan hittar du på hemsidan  www.brfekoparken.se > Tvättstuga.

Arbetsgrupper

Om ni har ett intresse för exempelvis lekplats- eller trädgårdsfrågor eller har något annat intresse eller någon annan kompetens som Du/ni tror kan vara till gagn för föreningen, kontakta styrelsen. Vi är tacksamma för alla bidrag och vill att så många som möjligt vill engagera sig i vårt arbete för föreningens bästa. Att engagera sig i föreningsarbetet är också ett snabbt och bra sätt att lära känna några av de andra medlemmarna i föreningen.

Parkering

Föreningen har genom medlemskap i samfällighetsföreningen ÅSFF tillgång till parkerningsplatser på Åbergssons väg. Man ställer sig i kö genom att kontakta expedition@mbf.se

Cykelbodar

Föreningen har två cykelbodar för förvaring av cyklar, en på baksidan av Odlingsvägen 1-3 och en på baksidan av Odlingsvägen 5. Om du önskar ställa dig i kö, kontakta styrelsen. Observera att plats inte kan överföras direkt mellan boende eller utflyttande och nyinflyttad.

Uppdaterat 2023-08-15
Utskriftsvänlig sida
Brf Ekoparken. Odlingsvägen 3, 170 77 Solna.
Provided by Webforum